donderdag 15 december 2005

Villarrica (town) en the beach

Vandaag hebben we een keer rustig aan gedaan. Lekker uitgeslapen en ons eigen ontbijtje gekocht en bereid hier in het hotelletje. Erg fijn als je zo´n heel huis met keuken tot je beschikking hebt! Omdat Michelle´s knie nog steeds niet goed wilde buigen hebben we besloten de bus naar het stadje Villarrica te nemen ipv te gaan mountainbiken. Dat viel een beetje tegen, het was een dooie bedoening aldaar, terwijl het een levendige Mapuche stad zou zijn. Alle kraampjes waren dicht, alleen het museumpje was nog wel even de moeite waard. Er stond nog een oude Mapuche hut, gebouwd van riet, geheel waterdicht.
We hebben daar wat rondgelopen en op een terrasje aan het meer gezeten. Het was bewolkt dus er was verder niet veel te zien aan vulkanen. We namen de bus terug en zijn met een fles wijn en wat versnaperingen naar het strandje in Pucon gegaan. En daar brak ineens de zon door! Heerlijk gezwommen in het ijskoude water, met een geweldige entourage van besneeuwde bergen!
Verder hebben we dus niet veel te melden. Morgen gaan we mountainbiken en proberen dan een aantal hotsprings mee te pikken. Overmorgen vertrekken we s´morgens met de bus naar Chillan. Dat is alweer een flink eind op weg naar Santiago.

Geen opmerkingen: