zondag 5 oktober 2008

Antananarivo of gewoon Tana

We zijn eindelijk, na een zeer lange reis en een nachtje doorhalen op vrijdagnacht aangekomen in de hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo (onuitsprekelijke naam, maar je mag ook Tana zeggen). Het toetsenbord van deze PC is uitermate met peren, alle letters zitten anders.... Maar goed, dan duurt het maar wat langer, hebben toch tijd zat vandaag. We zitten in een prachtig hotelletje met zwembad, zo maar eens even een duikje nemen..










Het Frans dat ze hier spreken is onverstaanbaar en we hebben nog steeds onze chauffeur niet ontmoet (een auto zonder chauffeur huren is hier onmogelijk...). Maar we laten het lekker over ons heenkomen, zijn nu volledig in relax-mode.
We hebben alle 4 een stevig hoofdpijntje van de talrijke rode wijntjes in het vliegtuig (anders kom je de tijd niet door...) dus goed excuus om even helemaal niets te hoeven doen.
Het weer is prachtig en we hebben een schitterend uitzicht over de heuvels (net Zuid Limburg, waarom moeten we toch altijd zo ver weg??)
Straks misschien toch maar even het stadje in, de rusteloosheid begint alweer toe te slaan (dus toch nog geen echt goeie relax-mode...)
We hebben onze CF-cardlezer vergeten (uitermate goeie voorbereiding??..) dus hopelijk kunnen we er een lenen of kopen, anders geen foto's op de blog...
Nou luitjes, we laten nog wel wat horen (ik krijg nu echt de balen van dat keyboard éç"_'èèé"-'-)
veel sterkte met de herfststormen in Nederland (als je daar vertoeft natuurlijk...) en tot spoedig hoors weer! Veel groetjes, Michelle, Huub, Ton en Ellen.

Geen opmerkingen: