woensdag 18 augustus 2010

Manali

Weer even een kort berichtje vanuit Manali. Het bevalt ons hier zo goed dat we nog maar een extra dagje gebleven zijn. Het is heel relaxed hier. De weg naar Leh (Ladakh) schijnt weer open te zijn, dat gaan we straks even bespreken met Kurram, van Tigereye. Hopelijk kunnen we dan morgen per 4x4 vertrekken, de weg is te slecht voor een public bus. Een Engels echtpaar dat in ons hotel verblijft gaat het per fiets doen. Een hele onderneming, over passen van rond de 5500 meter hoogte.... Maar ze zijn fietsen gewend, zeggen ze, ze komen uit heuvelachtig Wales....
Vanochtend hebben we de Dalai Lama zien wegrijden, hij verbleef vannacht in Manali. Toch wel een hele leuke bijkomstigheid. Het ging allemaal razendsnel dus we hebben geen goeie foto's kunnen maken.
Het is heel gezellig hier, zeker met Rene erbij, we genieten ons suf en het weer wordt steeds beter. Vandaag veel zon gehad (nu wel weer even een enorme hoosbui). We zijn naar Vashist gegaan per riksja, waar heetwaterbronnen zijn (mannen en vrouwen netjes gescheiden). Super dakterras gevonden om te lunchen en bier te drinken. Het obertje zorgt voor muziek via zijn mobieltje, helemaal af!

1 opmerking:

koerier zei

Mooie verhalen. Volgen jullie met veel interesse. Hopelijk vanaf nu geen ziektes of i.d. meer.
Nog een fijne reis.
Annette en Jan