zaterdag 24 oktober 2009

Mountainbiken naar Bhaktapur




Vandaag waren we niet al te fit na maar een paar uurtjes slaap. Toch maar op tijd opgestaan en gaan ontbijten Helena's op het dakterras. Bharat gebeld dat we toch wel een gids nodig hadden omdat het best lastig is door die wirwar van straatjes in Kathmandu de weg naar Bhaktapur te vinden. Babu kwam met een kaart maar ging zelf niet mee. En het was inderdaad goed te doen. Uurtje fietsen, wel door enorme stofwolken, uitlaatgassen en enorme traffic jams. Bhaktapur was erg de moeite waard. Enorm oude stad, een wirwar van straatjes, prachtige houtsnijwerken, pleinen met tempels, veel dakterrassen, zeer de moeite waard!
Rond een uur of 17 zijn we teruggefietst, en brachten we de fietsen terug naar de eigenaar. Nu is het biertjestijd! Morgen vertrekken we op tijd naar Chitwan, een jungle-gebied waar neushoorns voorkomen. Annelies vertrekt alweer naar Nederland morgen!

3 opmerkingen:

Harry zei

Allemaal heel enerverend. Heel vermoeiend maar wel heel boeiend. Toch maar op tijd een rustdag inlassen?

samina zei

hey!
Dus de opening was leuk en typisch nepalees met alle speeches.Heeft rene ook een poging gedaan Nepalees er in te gooien? Hopelijk kunnen jullie in Chitwan weer wat bijtanken andes voorzie ik nog meer slachtoffers in jullie midden. Maar leuk weer te lezen(enne komen ernog foto's? of duurt t uploaden te lang...)

Michelle & Huub zei

@Samina: nee, Rene heeft alles in het Nederlands gedaan. Wel een mooie speech, het was een indrukwekkend gebeuren! Je had erbij moeten zijn.. We zullen de filmpjes op YouTube zetten!