zondag 23 oktober 2005

Nog even geduld

Nu het eind oktober is en buiten koud en guur aan het worden is, worden we steeds ongeduldiger om op reis te gaan. De tickets zijn betaald, Michelle heeft een nieuwe baan buiten Atos Origin en Huub moet verhuizen met zijn werk. We zijn er hard aan toe........
Via deze blog willen we onze vrienden, familie en kennissen op de hoogte houden van onze reisbelevenissen.
Onze reis start op 18 november en terugkomst is gepland op 1e Kerstdag 2005. We gaan naar Argentinie, Chili en Paaseiland (een van de meest afgelegen bewoonde plekken op de aarde). Helaas is de tijd te kort om ook nog een expeditie te maken naar Antarctica.
Vuurland (Tierra del Fuego) zal ons meest zuidelijke puntje van de reis worden met de meest zuidelijke stad op aarde, Ushuaia.

Buiten deze blog om kan je ons altijd bereiken op huubmichelle@gmail.com

meer volgt.....

8 opmerkingen:

Michelle & Huub zei

Het is goddomme niet te geloven wat die lui allemaal doen, waar halen ze de poen vandaan!!!!

Anoniem zei

Hele leuke site. Ik zal jullie in de gaten houden! Veel plezier alvast! -J

Anoniem zei

Ben jij morgen echt heel erg jarig?

Cadeau(tje) krijg je via Michelle !

Nu alvast VHGF en veel groeten van

W & H oet H

Anoniem zei

Leuk hoor om zo op de hoogte te blijven. Als ik jullie niet meer spreek voor de 18 e wens ik jullie alvast een heel goede reis en vooral weer heelhuids thuis komen.
Liefs Jaap en wies.

Anoniem zei

Haai die Huub en Michelle!

Veel plezier op vakantie! Ben stik jaloers op jullie. Is iets waar ik ook al jaren van droom. maar ik geef de moed niet op.

Groetjes!

Wendy

Anoniem zei

Ik ben sluit me helemaal aan bij de opmerking van de eerste bijdrage.....

Geweldig avontuur, veel plezier en maak maar een heleboel mooie foto's (en video). Kunnen we toch een beetje mee genieten.

PP te E.

Anoniem zei

We genieten met jullie mee. Wij waren met oud en nieuw in Valdivia. Op de boot champagne en diner. Een hele belevenis tussen alleen maar Chilenen.
Annette en Jan oet Hengel

Anoniem zei

Cool blog, interesting information... Keep it UP http://www.coffeemakers6.info Tease denial femdom suck eighties hardcore tennis icons Bdsm en espanol Jesscia alba hardcore Mature woman loves using her strap-on cock California court cases gay mom Microsoft excel training seminars hardcore fucking lesbian Mature escorts in essex uk mail antispam free hardcore couple clips Zithromax breast feeding rooftop hardcore video conferencing softwares Jeanie rivers hardcore kia